Jun 16, 2011

zafirah di alam kecik~

Salam.... lama sudah tak online...
sekarang dah kat Johor...  
tadi baru bayar bil bb... 
sangat tekanan sebab dah lame xleh online..
hehe~

masa kat kampung sempat lagi belek album2 lama...
maka terjumpa la gambar2 aku time kechik....

jom usha same2...haha 

lain gile time kecik... yg same cume kening je... haha
agak2 umur msih bayi la time neh


penataan cahaya yg sgt kurang masa nih =(
xskolah lagi nih...aku xtau ms ni bape umur aku...ngeh3


aku xtau kenapa abang aku sanggup rosakkan gambar die sendiri =(

dengan adek aku... sori seksi sket ms ni..haha
haa...ni dah skolah dah time ni... tp xpasti tabika ke darjah satu...


 oke guys... takat ni je dulu... 1 album lama koleksi family aku dah hilang... tak tau p mane... nanti jumpe album 2 aku upload lagi...=)
daaaa~






2 comments:

  1. hik3....comel jek time kecik2 dlu..

    ReplyDelete
  2. haha... agak gelap la farah... dr kecik lg kegelapan...huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...