May 22, 2011

Giveaway Belog Nemomimosh

salam korang...korang tau tak sekarang ni Nemomimosh tengah anjurkan satu giveaway yang bermula pada 20 May and akan tamat pada 30 May 2011.. 
giveaway ni ditaja oleh Zeera Boutiquee

tekan banner ini untuk ke blog penganjur


Syarat penyertaan
1. Add as a friend Zeera Boutiquee di Facebook. (sebab diorang penaja. Kalau dah jadi friendlist tak payah add dah)
2. Sila buat satu entri mengenai giveaway ni dan tampal banner ni dalam entri tersebut. (Nak copy paste entri ni pon takpe asalkan uols kepochi kat belog uols)
3. Jangan lupa link kan sekali banner tu ke belog Nemomimosh.
4. Tag 3 orang kawan. Sila maklumkan kat diorang pasal uols tag diorang.
5. Dah selesai semua, sila tinggalkan komen dan penuhi maklumat yang diperlukan :
Nama kat Facebook : ________________(senang nak check uols dah add Zeera Boutiquee ke belum)
Link : ____________________________ (Link entri yang uols buat pasal giveaway ni)


so, korang rasa susah ke???senang je kan...
sekarang me zaa nak tag:::

"Giveaway ni diberikan berdasarkancabutan undi je nanti. So, siapa yang bertuah uols boleh pilih salah SATU sahaja daripada hadiah-hadiah di bawah ni. Best kan? Boleh pilih-pilih hadiah. Ececeh. Haha. So cepat-cepat join sebab kalau boleh shaye taknak buat giveaway ni lama-lama."
(by Nemomimosh)

so,kalau nak tengok2 or pilih2 giveaway tu sila tekan SINI

3 comments:

  1. Thanks sebab join tau!

    Good luck ye!

    ReplyDelete
  2. cik nemo:: u r welcome~.. tQ2... =)

    si para2::: sebab ceroi femes...hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...