Jul 2, 2011

gambar2 di hadapan sebuah pondok yang sudah usang...


hai... Assalamualaikum.... 
hari ini rasa nak buat entry baru setelah sekian lama penyakit malas menular dalam diri ini sehinggakan orang2 same yang asek datang sini sudah muak membaca entry2 lame...idea dalam kepala ni mmg ade... 
tapi satu je masalah aku ni... masalah malas menaip.. =P

memandangkan hari ni rajin dari biasa, maka tercetus la ilham untuk menempek gambar2 dekat sini...

 ni gambar2 kat depan umh...di snap masa cuti sekolah bulan 6 yang lepas...
 sori sebab dah lupa specific date...gambar with my lovely friend..
So cam biasa, jom layan gambar::::



lagi....


depan pondok usang kepunyaan my mom... sayang pondok ni... 
tempat aku dibesarkan.. =)


ini yg dikatakan kandid!!


2 je la... malas aku nak upload satu2... lambat sgt..
kesimpulannye... suasana kat depan umah aku ni sgt cantek... =P
cantik kan suasana depan umah aku yang menghijau ni??? 
xpe, kalau korang xsuka, aku suka!! hihi..

bye sayangs~
<3

12 comments:

  1. CANTIKNYA GAMBAR 2 ORG DARA NIE...RASA MACAM NAK PINANG AJE...hehehe(zaa jgn marah gurau aje).
    SUASANA KAMPUNG MEMANG MENGHIJAU DAN WARNA-WARNI DGN POKOK2 BUNGA.

    ReplyDelete
  2. hihi... ayie ni... biase2 je...
    trimas ye.....=)

    ReplyDelete
  3. eheeee...tringat rumah lama masa kecik2 dlu...rindu gak nak blk zaman tu...

    ReplyDelete
  4. batik pon tetap lawa jugak,hehe

    ReplyDelete
  5. ila suka tengok suasana tu...

    cantik la...pokok2 menghijau...;_)

    **jom join 1st giveaway sifu & ila..hehe

    ReplyDelete
  6. tQ ila.... =)
    best jgk join giveaway ni... nt zaa join k.... =)
    thanks again...^_^

    ReplyDelete
  7. sama tau kev d pondok juga dulu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...